fbpx
bekeken: 1441 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Bosch en Hamu breiden samenwerking uit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 mei 2019, 15:03

Leestijd: < 1 minuut

Robert Bosch Nederland en Hamu Holding breiden hun samenwerking uit: ook het vorig jaar overgenomen filiaal A28 Autocombinatie (lid van G.A.U.) wordt Bosch First Supplier.

Hamu Automaterialen was dat al. “Maar door de overname van A28 Autocombinatie was een aanpassing van de overeenkomst nodig”, zegt salesmanager René Heidt van Robert Bosch Nederland. “Omdat de vestiging van A28 Autocombinatie ondertussen is ingericht met de lijnen van Bosch, is het logisch dat deze vestiging eveneens Bosch First Supplier wordt. Dat versterkt ons netwerk.” Ook oprichter/directeur Hans Mulder van Hamu Holding heeft zo zijn motieven. Het bedrijf is volgens hem de afgelopen jaren succesvol geweest met Bosch-lijnen en -concepten. “We willen dit nu doortrekken naar A28 Autocombinatie.”

Bandendepot

Hamu Holding nam A28 Autocombinatie begin juli 2018 over. Sindsdien telt de groep negen  vestigingen en een bandendepot: acht vestigingen van Hamu Automaterialen (Nunspeet, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Veenendaal, Almere, Epe en Kampen), één vestiging van A28 Autocombinatie (Nijkerk) en één bandendepot (Putten). Bij de groep zijn 110 fulltime medewerkers in dienst.

Door het behalen van de Bosch Techprom doelstellingen in 2018 won Hamu een kartsessie voor tien personen. Hans Mulder (rechts) ontving de bijbehorende cheque uit handen van Han Overweg, accountmanager Robert Bosch.

 

Tags: , , ,

Branchenorm Focwa en Bovag…Sterk in alle merken
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties