bekeken: 1342 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Boutsma commercieel manager Mobility Service

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 oktober 2016, 09:19

Leestijd: < 1 minuut

Mobility Service Nederland heeft per 1 oktober een nieuwe commercieel manager aangesteld: Pieter Boutsma (34). Als lid van het managementteam is hij binnen de organisatie verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf.

Voor zijn overstap was Boutsma bijna tien jaar actief in diverse managementfuncties bij KPN. De switch maakt het hem mogelijk zijn passie voor auto’s nu ook zakelijk te benutten. Financieel en operationeel directeur Inge Mier: “Wij kunnen zijn ervaring goed inzetten om onze processen almaar meer te digitaliseren, op zo’n manier dat we zo veel mogelijk tijd overhouden om aan onze klanten te besteden.”

Mobility Service Nederland is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in mobiliteitsdiensten voor het MKB. Daarnaast heeft de onderneming als doel in noordelijk Nederland marktleider te worden op het gebied van elektrische automobiliteit. Het bedrijf nam per 1 juli jl. de autoleasemaatschappij M-Lease over, resulterend in een gezamenlijke omzet van dertig  miljoen euro en een balanstotaal van ruim vijftig miljoen euro.  

Tags: ,

Robbert-Jan Borger naar BCAEindhoven duurste occasionstad
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties