fbpx
bekeken: 1411 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Bovag: ‘Poetsbedrijven komen naar ons’

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 oktober 2017, 15:46

Leestijd: < 1 minuut

De meeste Focwa-poetsbedrijven stappen naar verwachting van Bovag de komende tijd over naar de Bovag-afdeling Autowas- en Poetsbedrijven. De aanname is gebaseerd op contacten die er zijn geweest met nagenoeg alle 42 Focwa-autopoetsleden.

De voorbereiding op de ‘verhuizing’ is in volle gang. Zo is op 26 september Susanne Wolffenbuttel tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen als nieuw bestuurslid met specialisme autopoetsen. Wolffenbuttel is oud-bestuurslid Focwa Autopoetsbedrijven. Voorts heeft de Bovag-afdeling een commissie ingericht die zich, onder leiding van Wolffenbuttel, bezighoudt met de integratie van de poetsbedrijven binnen de afdeling.

Gezamenlijke lobby

Bovag zegt dat ‘poetsen’ en wassen’ steeds meer naar elkaar toegroeien. Daarnaast zou uit de markt de vraag zijn gekomen dit specialisme centraal in Bunnik onder te brengen. Argumenten daarvoor zijn de extra kracht van een gezamenlijke lobby en de grotendeels overlappende belangen. Ook de meerwaarde van het Bovag-merk richting consument is een argument.

Op het jaarcongres van Bovag Autowas- en Poetsbedrijven heeft voorzitter Mark de Graaf toegezegd dat de ex-Focwabedrijven een prominente rol krijgen binnen de afdeling.

Tags: , , ,

Focwa start…Cecra bepleit gelijk speelveld…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties