bekeken: 1266 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Bovag steekt Stern hart onder de riem

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 november 2018, 15:24

Leestijd: < 1 minuut

Na de bekendmaking van de 24 uursstaking bij Stern in Amsterdam zitten de onderhandelingen over een nieuwe cao voor de motorvoertuigen- en tweewielerbedrijven nog altijd in een impasse.

Namens Bovag kan woordvoerder Paul de Waal bevestigen dat er bij Stern gestaakt wordt. “We gaan altijd wel even kijken bij de bedrijven waar gestaakt wordt. Ook om de ondernemer een hart onder de riem te steken.”

Spin

Dat het zo ver heeft moeten komen dat er in het autobedrijf gestaakt wordt, spijt ook Bovag. “We vinden het gewoon jammer en ook lastig dat de bonden kennelijk hebben vastgesteld dat we uitgepraat zijn. We hebben een duidelijke geste gedaan, die door de bonden gewoon genegeerd en ook verkeerd gespind wordt. We zouden te laat zijn geweest met een reactie op hun ultimatum, terwijl we ruim voor het verstrijken daarvan een opening hebben geboden. We willen ook graag verder praten. Niets is in beton gegoten.”

Hoe moet dit nu verder? “We zijn ons aan het beraden welke wegen we nog kunnen bewandelen, waar nog ruimte zit, ook in overleg met onze leden. We sluiten nog niets uit.”

Tags: , , ,

Bosch maakt curved display…Van Mossel neemt 50% belang in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties