bekeken: 560 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bovag vertoont finale Tour live in bioscoop

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 juli 2019, 13:51

Leestijd: 1 minuut

De Pathé-bioscoop in Eindhoven is zaterdag voor even het domein van Bovag. Voor wielerliefhebbers, lid van de brancheorganisatie of particulier, wordt op het grote doek live de laatste bergetappe vertoond.

De rit van Albertville naar Val Thorens vormt de ontknoping van een volgens velen spannendste Tour de France sinds jaren. De registratie is te volgen vanaf 14.00 uur. De finish is voorzien tussen 17.00 en 18.00 uur.

Bovag heeft een licentie verworven om de uitzending mogelijk te maken. Bij de brancheorganisatie zijn onder meer achthonderd fietsenwinkels aangesloten. Wie de apotheose op groot schermformaat wil beleven, kan op de website van Pathé een entreebewijs bestellen. De totale capaciteit in de twee filmzalen bedraagt bijna vijfhonderd personen. Het Eindhovense theater ligt op korte afstand van Steven Kruijswijk’s geboorteplaats Nuenen. Met een voorlopig derde plaats in het algemeen klassement maakt de Brabander nog volop kans op de eindoverwinning. De bergrit van zaterdag is de laatste mogelijkheid om het klassement op z’n kop te zetten, vóór de traditionele sprint van zondagmiddag op de Champs Élysées.

Tags: ,

Aandacht voor klant op…Limburgs autobedrijf doelwit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties