fbpx
bekeken: 1683 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Brand Louwman treft vooral de showroom

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 maart 2019, 15:27

Leestijd: < 1 minuut

De oorzaak van de brand die zondagmiddag ontstond in het pand van Louwman Poortugaal is nog niet bekend. Door het vuur zijn vooral de showroom en de daarin opgestelde tientallen nieuwe auto’s zwaar beschadigd.

louwman-poortugaalVerder dan de bron – een van de auto’s vatte vlam, maar waarom is nog onduidelijk – is de brandweer nog niet gekomen in haar onderzoek. Ook het schadebedrag is nog niet bepaald. Er stonden tussen de dertig en veertig nieuwe voertuigen, vooral Toyota’s, in de showroom. Op de website meldt Louwman Poortugaal dat “een dusdanige schade is aangericht dat de werkzaamheden tijdelijk niet kunnen worden voortgezet.”

Werkplaats

Beveiligers die reageerden op het alarm constateerden zondag even na de middag dat brand was uitgebroken. De werkplaats van de vestiging is zo goed als buiten schot gebleven. Roet en water hebben echter ook hier gezorgd voor een voorlopig onwerkbare situatie. Afspraken voor onderhoud en reparatie worden voorlopig waargenomen door andere Toyota-garages in de regio.

Tags: , ,

Occasionverkoop februari 4%…Hyundai meeste registraties EV…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties