bekeken: 2436 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Brezan verwerft twee franchisevestigingen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 september 2018, 13:35

Leestijd: < 1 minuut

Brezan neemt de franchisevestigingen in Ridderkerk (foto) en IJsselmonde per 1 oktober op in het eigen netwerk. Al het personeel gaat mee over.

De overname is een volgende stap in de strategie van Brezan om het eigen netwerk verder uit te breiden. Eerder dit jaar werden Vink Automaterialen in Woerden en Maarssen al aan het eigen netwerk toegevoegd.

Pensioen

Voormalig eigenaar Cees Straetemans zal de vestigingen nog twee dagen per week blijven ondersteunen. Hij gaat per 1 maart 2019 met pensioen. Cees Straetemans: “Met mijn pensioendatum in het vooruitzicht is dit een weloverwogen stap geweest. Het feit dat er voor onze klanten niets verandert, heeft me mede doen besluiten deze stap nu te zetten. Wij blijven het vertrouwde adres voor de levering van auto-onderdelen in Ridderkerk en IJsselmonde. Mijn zoon Brian Straetemans en alle collega’s komen in dienst van Brezan Automaterialen-Partspoint Group. Ze blijven de vertrouwde gezichten van onze vestigingen.”

Regie in eigen hand

Cor Baltus, ceo van Partspoint: “Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt dat we de regie over het Brezan-netwerk graag in eigen hand nemen. Met het naderende pensioen van Kees was de tijd rijp om de gesprekken te openen en uiteindelijk deze stap te zetten. De twee vestigen zijn een mooie aanvulling op ons eigen netwerk, want ze liggen in de strategisch belangrijke zuidoosthoek van de regio Rotterdam.”

Tags: , , , ,

Wegdekmeting Kwikfit: all…Hamu verhuist van Epe naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties