fbpx
bekeken: 520 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Brussels Motor Show sneuvelt door corona

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 12 oktober 2020, 15:02

Leestijd: < 1 minuut

Jaarlijks trekken tot een half miljoen bezoekers naar de Heizelpaleizen tijdens de Brussels Motor Show dat traditioneel de start van het nieuwe verkoopsjaar vormt. Het jaar 2021 wordt een uitzondering nu die editie van de kalender is gehaald. De 99e editie staat nu gepland voor 14 tot 23 januari 2022.

Febiac volgt als organisator van de Brussels Motor Show sinds het begin van de pandemie in maart de sanitaire situatie op de voet en overweegt voortdurend de voorwaarden en modaliteiten die de organisatie van een salon op een verantwoorde manier al dan niet kunnen toelaten. Er werden veel inspanningen gedaan om een salonconcept voor 2021 te ontwikkelen dat een goede ervaring biedt voor automobielliefhebbers en dat tegelijkertijd de veiligheid en het comfort van bezoekers en exposanten garandeert.

Laatste en eerste

Na het laatste grote internationale automobielsalon in Europa te zijn geweest dat in 2020 succesvol de deuren heeft geopend, hoopte Febiac om tevens de eerste te zijn die begin 2021 de Europese automobielsalons terug op de kaart zou zetten.

Salondirecteur Pierre Lalmand: “Vandaag, nu de pandemie opnieuw snel aan kracht wint, moet Febiac besluiten dat de huidige ontwikkeling van de COVID-pandemie het ons niet toelaat om een ‘fysiek’ auto-, motor- en licht bedrijfsvoertuigensalon te organiseren. Wij willen op geen enkele manier de veiligheidsmaatregelen en contactbeperkingen ondermijnen die de overheid van elke burger en elke organisatie verwacht.”

Sander Pleij directeur…Toch een formule, met behoud…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties