fbpx
bekeken: 1842 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Care Leeuwarden naar Bourguignon

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 januari 2017, 11:04

Leestijd: < 1 minuut

Bourguignon, dealer van Volkswagen, Audi, Skoda en Seat, heeft de vestigingen van Care Autoschade in Leeuwarden overgenomen. Het dealerbedrijf was reeds voor vijftig procent eigenaar en wordt nu voor de volle honderd procent eigenaar. Het bedrijf gaat verder onder de franchiseformule van Schadenet.

“Van de overname zullen onze klanten niets merken”, aldus Ramon Bourguignon. “Wij blijven gewoon geopend en het bedrijf wordt gecontinueerd met dezelfde vertrouwde gezichten als voorheen. Ook de gestuurde schadestroom van verzekeraars en leasemaatschappijen loopt probleemloos door. Het enige is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet.”

Behalve deze overname neemt het bedrijf ook met directe ingang Stokvis Autoschade in Leeuwarden over dat ook onder Schadenet valt. “Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet vestiging in Leeuwarden. Niet alleen de klanten, maar ook het personeel van Stokvis verhuist mee.”

Vandaag werd bekend dat Schadenet de schadeketen Care Autoschade heeft overgenomen en in afgeslankte vorm zal voortzetten.

Tags: , ,

Willem Hansen neemt afscheid…Van Klink: 'bijtellingsfetisj…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties