bekeken: 5648 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Carglass breidt klein herstel uit tot 15 locaties

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 5 april 2017, 12:00

Leestijd: 2 minuten

Na een succesvol pilotjaar gaat Carglass het aantal vestigingen met klein schadeherstel uitbreiden met tien locaties. Vanaf begin mei kunnen consumenten bij vijftien Carglass-vestigingen terecht voor klein autoherstel. “Het afgelopen jaar heeft ons veel geleerd. Een snelle reparatieservice zonder gedoe, spreekt consumenten absoluut aan”, aldus Willem Mes, operationeel directeur Carglass.

willem-mesEr zijn enkele tientallen schadeherstellers aangetrokken, op maat gemaakte opleidingen gearrangeerd en er is fors geïnvesteerd in de spuitcabines (van het Deense Carheal) die bij tien Carglass vestigingen worden geplaatst. Na precies een jaar proefdraaien met vijf vestigingen gaat Carglass nu op grotere, landelijke schaal verder met klein herstel voor de consumentenmarkt.

“Vernieuwend in onze aanpak is vooral ook de digitale klantreis. Consumenten kunnen zelfs tot ’s avonds laat in een paar klikken online hun krasjes en deuken doorgeven door middel van foto’s. Vervolgens ontvangen ze binnen een uur een prijsopgave en kunnen ze de schade zelf boeken en inplannen bij het dichtstbijzijnde filiaal”, aldus Mes, die dit nieuws vandaag ook meedeelde op het Automotive Insiders-event ‘Schademarkt in stroomversnelling’.

Terugkomen

Met deze reparatieservice richt het bedrijf zich op het herstel van krasjes, putjes en deukjes die snel te herstellen zijn, tegen een gemiddeld schadebedrag van 240 euro. De ervaringen van het afgelopen jaar hebben Carglass geleerd dat het snel en makkelijk oplossen van kleine schades en transparante prijsopgave, aansluit op de behoeften van veel consumenten. “De klanttevredenheid voor autoschadeherstel is net zo hoog als voor glasherstel”, aldus Mes. “Bovendien hebben we klanten het afgelopen jaar ook al zien terugkomen voor andere kleine schades aan hun auto.”

Groningen, Heereveen, Zwolle, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Breda, Apeldoorn, Sittard, Alkmaar, Den Bosch en Amersfoort zijn de vestigingen waar Carglass de reparatieservice aanbiedt. Om de uitbreiding van deze service nog verder kracht bij te zetten, zal Carglass landelijk campagne gaan voeren. “Ons grote voordeel is dat Carglass al een grote naamsbekendheid heeft onder consumenten”, zegt Mes.

Carglass is marktleider in ons land op het gebied van glasherstel en onderdeel van Belron. De keten telt 56 vestigingen in ons land. Belron nam in 2015 ook Glasgarage (125 vestigingen) en Autotaalglas (54 vestigingen) over, die onafhankelijk van elkaar opereren.

Tags: , , ,

Vaker check op diefstal bij…1,4 procent minder occasions…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties