bekeken: 577 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Carservice Rézo maakt overstap naar Premio

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 3 juli 2019, 17:55

Leestijd: < 1 minuut

Na in 2016 te zijn toegetreden tot het netwerk Uw Bandenspecialist, maakt Carservice Rézo uit Geldermalsen nu de overstap naar Premio.

Zowel Uw Bandenspecialist als Premio zijn retailformules van Goodyear Dunlop Retail Partners (GDRP), waarbij Premio een heuse franchiseformule is. Eigenaar René van Zoelen ziet de overstap naar Premio als een volgende stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf. “Door de ondersteuning van Premio kunnen wij ons nog beter profileren op het gebied van banden en autoservice naar de particulier, maar zeker ook naar de zakelijke rijders. Wij kunnen onze klant door de aansluiting bij Premio en het aanbieden van Banden, apk en compleet onderhoud nog beter van dienst zijn.”

Uitbreiding

Premio is nog altijd op zoek naar meer bedrijven die zich bij de franchiseformule willen aansluiten. Retail development manager Martijn van de Meent van GDRP: “We zijn steeds op zoek naar nieuwe locaties waarbij we samenwerking kunnen aangaan met ondernemers om ons samen te richten op service en vertrouwen in combinatie met de beste prijs/kwaliteit van producten en diensten aan de particulier en zakelijke klanten.”

Tags: , , ,

Occasionverkopen stijgen 2,1…Hyundai introduceert CVVD
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties