fbpx
bekeken: 551 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

CBX breidt uit met TECO S-line

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 15 september 2020, 10:29

Leestijd: < 1 minuut

CBX Nederland introduceert de S-Line van TECO, een range demontage- en balanceerapparatuur die volgens de importeur “een scherpe balans zoekt tussen economisch verantwoord en kwalitatief hoogwaardig.”

Op dit moment zijn drie demontagemachines beschikbaar en drie balanceermachines. Desgewenst kan een order rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de eindgebruiker worden verzonden. Met de handleiding kan de klant de machine dan zelf monteren en in werking stellen. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan biedt de importeur alsnog support. Tegen meerprijs kunnen afnemers de levering, installatie en uitleg ook ‘gewoon’ laten lopen via CBX.

Optioneel verkrijgbaar binnen de S-Line is het Laser&Led systeem, om verlicht en accuraat onderin de velg het plakgewicht aan te brengen. Leverbaar is ook een parkeerrem om het wiel vast te zetten, evenals een sonarsensor die automatisch de positie van het buitenste slaggewicht voor stalen velgen inmeet.

Nexion

TECO maakt deel uit van de Italiaanse Nexion-groep (eigenaar van onder meer Corghi, Mondolfo en SICE). De nu gepresenteerde S-Line is het resultaat van samenwerking tussen de Nexion-bedrijven. Levering van onderdelen loopt eveneens via het Nexion-netwerk. CBX Nederland betrekt zijn wielservice-equipment sinds 2008 van TECO.

Tags: , , ,

Amsterdam voorloper in…FCA en Groupe PSA wijzigen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties