fbpx
bekeken: 1512 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

CBX Nederland importeur Zavagli Santi

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 12 september 2017, 14:52

Leestijd: < 1 minuut

Equipmentleverancier CBX Nederland is importeur geworden van Zavagli Santi, de Italiaanse fabrikant van hefbruggen. Ze vormen bij CBX een aanvulling op het assortiment van Apac.

De importeur kan het hele assortiment leveren, maar legt de nadruk op een aantal tweekolommers, een vierkolommer en een wielvrije schaarhefbrug. De eerste exemplaren zijn al geleverd.

Het familiebedrijf Zavagli Santi produceert sinds 1962 hefbruggen, die het exporteert naar klanten over de hele wereld. De producten worden ook verkocht onder de naam ‘Eurolift’. De hefbruggen zijn volgens CBX weliswaar niet altijd voorzien van de nieuwste technische snufjes, “maar daar tegenover staat dat er veel beproefde technieken worden gebruikt die door de jaren heen hun betrouwbaarheid hebben bewezen.”

Om die reden ziet de importeur Zavagli Santi als een merk dat het bestaande assortiment technisch gezien completeert. Apac loopt volgens CBX meer voorop, door bijvoorbeeld veel hefbruggen met brede rijbanen te produceren. Bijkomend voordeel van de meer traditionele techniek is wat CBX betreft het wat sympathiekere prijskaartje dat hangt aan de hefbruggen van Zavagli Santi.

Overigens houdt CBX van 17 t/m 19 oktober (de beursdagen van Autoprof Hardenberg) weer een met presentaties, demonstraties en nieuwtjes gevulde huisshow – de derde editie.

Tags: , , ,

Gerhard Prent verlaat…Michiel Westerhof nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties