bekeken: 1785 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Chris Kimman nieuwe eigenaar AA-Equipment

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 28 februari 2020, 08:22

Leestijd: < 1 minuut

AA-Equipment gaat vanaf 1 maart verder onder leiding van de nieuwe eigenaren Chris Kimman (directie) en Ronnie van Gellecom (operationele organisatie). Beiden werkten eerder samen bij Mivar en Saarloos.

AA-Equipment werd in 1999 opgericht door Ben van de Kerkhof . Hij doet een stap terug maar blijft als lid van het salesteam verbonden aan de onderneming. “Na ruim 21 jaar is dit een mooi moment om het stokje over te dragen aan de jongere generatie. De komende jaren, tot mijn pensioen, zal ik met trots en veel plezier onze producten en diensten aan de man blijven brengen.”

Klantondersteuning

AA-Equipment is leverancier van VDO, Jaltest, Pico, Launch en Autocom. Het bedrijf gaat zich daarnaast verder specialiseren in klantondersteuning, door middel van een gecentraliseerde ServiceDesk en trainingen. Hierbij zullen remote-diagnose en PassThru oplossingen belangrijke pilaren zijn. Chris Kimman: “De ontwikkelingen in de mobiliteitssector gaan razendsnel. Denk alleen maar aan alternatieve aandrijftechnieken en energiebronnen, de toenemende druk om voertuigen en machines aan de praat te houden én het tekort aan gekwalificeerd personeel. Daarbij komen ook nog eens de marges steeds verder onder druk te staan. Ondanks de grillige toekomst blijft er een goede boterham te verdienen voor bedrijven die hier goed op inspelen.”

Tags: , , , , , , , , , ,

Grote deal Vialle in MexicoAiways heeft geen dealer nodig…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties