fbpx
bekeken: 4917 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Chris Kimman verlaat Mivar Group

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 7 december 2018, 17:07

Leestijd: < 1 minuut

Bij Mivar Group heeft algemeen directeur Chris kimman per 3 december de organisatie verlaten. Zijn taken worden voortgezet door het vierkoppige directieteam.

Kimman zelf is niet bereikbaar voor een toelichting. Volgens directielid Gabrielle van den Dries is het vertrek van Kimman het gevolg van een verschil van inzicht met Bob Jansen, die sinds kort over honderd procent van de aandelen beschikt. Het meningsverschil zou de te volgen strategie en de operationele aanpak gelden.

Buitenwacht

Bob Jansen is sinds dertig jaar actief in de ict en bezit aandelen bij diverse bedrijven in de sector. Hij raakte in 2005 betrokken bij Mivar, leverancier van software en ict-oplossingen voor de automotive branche. Jansen breidde zijn aandelenpakket uit na het vertrek van Leon Kimman, op 10 september van dit jaar. Waar Leon achter de schermen opereerde, was zijn broer Chris het gezicht naar de buitenwacht, onder meer op vakbeurzen. De positie van algemeen directeur wordt niet heringevuld. Nadat maandagmiddag het besluit tot vertrek officieel was geworden, stelde Jansen een directieteam samen uit bestaande medewerkers. Onder hen Van den Dries, die verantwoordelijk is voor commercie. De directie wordt gecompleteerd door  Marinda van Noorloos (Operations), Dennis Meijer (Development) en Ton de Kleijn (Finance).

Betrokkenheid

In een vandaag door Mivar verstuurde e-mail aan de relaties “bedankt het directieteam Chris Kimman voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij de organisatie en wenst Chris veel succes in de verdere toekomst.” Chris Kimman heeft een dienstverband van zeventien jaar bij MivarGroup. Voordat hij er in 2001 aantrad, werkte hij gedurende vijf jaar als productmanager bij Saarloos Automotive Group.

Tags: , , ,

Cursus VOC: vind en gebruik…'Emotie' hoofdthema nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Roel Hindriks: 7 december 2018 om 23:34

Voor mij was en is Mivar met haar diensten/ producten gelijk aan Chris Kimman. Jammer dat dat blijkbaar niet voortgezet kan worden. Ik wens Chris sterkte en (opnieuw) een tak van sport waar hij zijn ziel en zaligheid in kwijt kan.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties