Nieuwe fase remote diagnostics

Jifeline lanceert nieuwste ontwikkeling op het gebied van voertuigdiagnose op afstand: de J-ReX.

Partnercontent

De J-ReX onderscheidt zich van de huidige Jifeline remote door verbinding te maken via wifi (en dus niet via USB-C zoals de andere modellen). Inloggen gebeurt rechtstreeks via een url (ofwel simpel gezegd via een internetadres). Hierdoor is de gebruiker niet meer afhankelijk van een smartphone of tablet: er kan via elk type apparaat verbinding gemaakt worden (pc, laptop, tablet of smartphone).

In sommige situaties heeft een garage niet de beschikking over een snelle en stabiele wifi-verbinding. Daarom is de J-ReX ook uitgerust met een ethernetverbinding die kan worden gebruikt voor een bekabelde internetverbinding.

De autotechnicus in het auto- of schadeherstelbedrijf kan eenvoudig via de nieuwe internetapplicatie een dienst of service bij Jifeline aanvragen. Nadat u een ticket heeft aangemaakt voeren onze diagnosespecialisten de gewenste codering of programmering op afstand uit. 

De mogelijkheid via wifi te verbinden zoals de J-ReX die biedt, betekent bovendien dat ticketaanvragen ook door de werkplaatsreceptie kunnen worden verzorgd in plaats van door de technicus. Dit kan, met name in grotere bedrijven, van belang zijn als monteurs hiertoe niet de rechten hebben. 

Meerdere vestigingen

Een andere toepassing speelt bij de dealergroepen. Stel er staat een probleemauto van merk X bij devestiging die juist merk Y vertegenwoordigt. Voorheen ging de merkmonteur dan naar de auto of andersom. Via de J-ReX kunnen de technicus en de auto blijven waar ze zijn en op afstand toch met elkaar communiceren. De technicus van het betreffende merk leest op afstand de auto uit, en programmeert bijvoorbeeld als dat nodig is. Uiteraard kan er ook een ticket worden aangemaakt om het verzoek neer te leggen bij de helpdesk van Jifeline.

Specialisten op afroep

Bij Jifeline Remote Diagnostics beschikken we over uitgebreide kennis van diagnostische procedures. We combineren jarenlange werkplaatservaring en kennis van het complexe proces van coderingen en programmeringen. Dit ter ondersteuning van onder andere universele autobedrijven, merkdealers, inbouwstations en schadeherstellers. Door live mee te kunnen kijken gaat die ondersteuning bovendien verder dan nu gebruikelijk is in de markt. Het team neemt op afstand de regie over de auto en verzorgt de gewenste dienst. Dit kan een codering, een programmering of ondersteuning bij diagnose zijn.

Via Jifeline.com is een overzicht beschikbaar welke diensten per voertuig kunnen worden aangeboden.

Jifeline is een automotive diagnoseconcept. Wij beschikken over een helpdesk waar diagnosespecialisten op afstand een voertuig kunnen overnemen. Op deze manier kunnen wij allerlei werkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld trekhaakcoderingen, sleutels inleren, verstuiveraanpassingen en service resets. Ook modulecodering zoals koplamp, radarkop, ABS, ECM etc. behoort tot de mogelijkheden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *