Opel introduceert connectiviteit op IAA

Onder de naam Opelconnect zal Opel tijdens de IAA-autobeurs in Frankfurt (12-22 september) zijn nieuwe connectiviteitsdiensten aan het publiek presenteren.

Met Opelconnect biedt Opel zijn berijders diensten als noodoproep bij een ongeval (eCall), actuele online verkeersinformatie en de mogelijkheid om via de app de auto op afstand te openen of te vergrendelen. Als de auto is uitgerust met Keyless Open & Start, inclusief een digitale sleutel, kan het gebruik van de auto worden gedeeld met derden. Via de smartphone kan de eigenaar tot aan vijf personen toegang geven.

De connected diensten zijn bereikbaar via het touchscreen van het infotainmentsysteem (compatibel met Apple Carplay en Android Auto) of via de smartphone met de My Opel-app.

Meerprijs

Opelconnect is leverbaar voor een meerprijs vanaf 299 euro. Het systeem is beschikbaar voor verschillende modellen, waaronder de nieuwe Corsa. Het is standaard op modellen met Multimedia Navi en Multimedia Navi Pro infotainment-systemen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3056 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *