fbpx
bekeken: 1474 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Coolblue start verkoop en installatie laadpalen

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 4 november 2020, 13:46

Leestijd: < 1 minuut

Het is een kenmerk van de wereld van elektrisch rijden dat steeds meer nieuwe, niet traditioneel automotive marktpartijen in deze markt stappen. Sinds gisteren, 3 november, kunnen klanten ook bij Coolblue laadpalen bestellen en laten installeren.

Pieter Zwart, mede-oprichter Coolblue: “Vandaag beginnen we vol energie met de verkoop en installatie van laadpalen. Klanten met een eigen oprit of garage kunnen bij ons terecht voor een laadpaal. We starten in Rotterdam, Utrecht en Tilburg en omgeving. Daarna breiden we in stroomversnelling uit naar de rest van Nederland. Zo gaan klanten altijd opgeladen van huis en maken we nóg meer klanten blij.”

Service

De verkoop en installatie van laadpalen is een uitbreiding van de installatieservice van Coolblue. Klanten konden al bij Coolblue terecht voor de installatie van wasmachines, tv’s, zonnepanelen en smart home-producten.

Een goed overzicht van de ontwikkeling van de laadinfrastructuur voor elektrische auto’s biedt het rapport ‘Ontwikkeling aantal laadpunten 2020-2030 naar locatietype’ van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insidersl.

Pim de Graauw directeur…Schadeherstel terwijl u slaapt
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties