fbpx
bekeken: 1226 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Corona-update: week 20 eindigt in mineur

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 19 mei 2020, 08:55

Leestijd: < 1 minuut

Week 20 startte goed wat betreft de omzet in de universele werkplaatsen. De WESP-cijfers over de eerste drie werkdagen lieten zelfs een plus zien ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De laatste twee werkdagen waren dan weer een stuk minder, waardoor week 20 uiteindelijk iets lager uitkwam dan week 20 vorig jaar.

Met een weekomzet van 12.671 euro was de omzet wel een stuk beter dan de twee voorgaande aftersalesweken. Die kwamen respectievelijk uit op 11.916 euro (week 19) en 11.679 euro (week 18).

Facturen

Vergeleken met vorig jaar liet week 20 ook een licht dalende trend zien in zowel het aantal facturen (-4 procent) als het gemiddelde factuurbedrag (-1,8 procent), maar gezien de huidige marktomstandigheden slaat het autobedrijf zich wat betreft de aftersales redelijk goed door de crisis heen. Het blijft zaak om klanten proactief te benaderen. Laat daarbij vooral de apk-kansen niet links liggen. Bel, mail en twitter de klant uw werkplaats binnen en vraag steun bij de deelnemende partners van het We Support Workshops-programma.

Tags: , , , ,

Het Dakar-gevoel, maar dan in…Jifeline’s nieuwe wifi…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties