fbpx
bekeken: 578 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Inburgeringscursus in nieuwe opzet coronaproof

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 oktober 2020, 11:57

Leestijd: < 1 minuut

Nieuw in de autobranche? De Inburgeringscursus Autobranche van Automotive Insiders geeft nieuwkomers goed en snel inzicht in de belangrijkste kerncijfers en trends in de mobiliteitswereld. De cursus wordt in zijn nieuwe opzet, geheel coronaproof, gegeven in een veilige omgeving, in groepen van maximaal vijf cursisten.

De ontwikkelingen in de autobranche gaan momenteel sneller dan ooit. Diesel is uit, elektrisch is in. Ondertussen is de verkoop van nieuwe auto’s dramatisch gedaald, terwijl de verkoop van gebruikte auto’s floreert als nooit tevoren. Ook lease is volop in beweging, met een aantal nieuwe zakelijke leasecontracten dat fors daalt, terwijl het aantal private-leasecontracten blijft stijgen.

Coronaproof

Om deze ontwikkelingen goed te kunnen beoordelen is een goede kennis en begrip van de complete autobranche belangrijk. In de huidige 1,5 metersamenleving is het voor nieuwkomers in de autobranche moeilijker dan ooit om snel een volwaardige gesprekspartner te zijn. De nieuwe opzet van de inburgeringscursus is hier helemaal op aangepast, met door de beperkte groepsgrootte nog meer persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Die zijn na één dag helemaal bij en ingeburgerd in de autobranche.

Aanmelden

Bij de cursus hoort een uitgebreide syllabus, waarin de belangrijkste informatie altijd achteraf na te lezen is. De eerstvolgende cursus staat gepland voor 28 oktober. Plaats van handeling is het Bovaghuis in Bunnik. Aanmelden kan via deze link.

VDG Autoservice uit Halsteren…Leaseplan: EV is concurrerend
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties