fbpx
bekeken: 583 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Coronavirus: Transport Compleet naar december

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 maart 2020, 15:33

Leestijd: < 1 minuut

Transport Compleet Hardenberg wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 1, 2 en 3 december 2020. De oorspronkelijke planning was 24, 25 en 26 maart 2020.

Het besluit is genomen in samenspraak met exposanten en partners, zegt Floris Valk, head of events automotive & transport van organisator Easyfairs. De beurs zou aanvankelijk doorgaan, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. “We zien echter sinds deze week een duidelijke koerswijziging in de richtlijnen voor bezoek en deelname aan beurzen. Onze exposanten en partners steunen ons besluit en hebben aangegeven mee te verplaatsen.”

Gezondheid

De Nederlandse overheid heeft nog géén beperkingen of extra maatregelen opgelegd voor beurzen en events van dit kaliber in Noordoost-Nederland. Niettemin heeft Easyfairs besloten om Transport Compleet Hardenberg te verplaatsen. “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus is het onmogelijk geworden om Transport Compleet door te laten gaan op de oorspronkelijke data. De gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers staan voorop.”

De organisatie zegt daarnaast een flinke rem op de bezoekersregistraties te constateren. Het gevolg hiervan is, zegt Valk, “dat we eind maart niet de kwaliteit van het event kunnen borgen waar de sector recht op heeft.”

Uitdagingen

De nieuwe datum voor Transport Compleet Hardenberg wordt volgens Valk gesteund door een overgrote meerderheid van de exposanten. “We vinden het belangrijk om de transportsector de kans te bieden dit jaar bij elkaar te komen in Hardenberg. Er zijn legio uitdagingen die we als sector dienen op te pakken. Daar gaan wij samen met onze exposanten en partners een belangrijk steentje aan bijdragen.”

Tags: , , , ,

Krukaslager NTN-SNR vermindert…British Cars & Lifestyle…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties