bekeken: 4382 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,66)

CSW-software voor bandenwissels en -opslag

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 oktober 2011, 07:55

Leestijd: < 1 minuut

Softwarebedrijf CSW heeft haar programma Automaat uitgebreid met de optie om bandenwissels bij te houden en de bandenopslag te beheren. Het administratiepakket automatiseert alle bedrijfsonderdelen, van werkplaats tot showroom, van financiële en werkplaatsadministratie tot inkoop.

Automaat houdt nu ook bij welke banden er onder een auto zitten en welke banden er in opslag gaan. Daarnaast wordt het type band opgeslagen, de profieldiepte en is het mogelijk om per band een label uit te printen. Er kunnen bijvoorbeeld ook klanten met winterbanden geselecteerd worden om een herinnerings-SMS te sturen voor de bandenwissel.
Directeur Gerrit Wieberdink: “Anders dan andere pakketten op de markt bestaat Automaat niet uit losse modules maar vormt het één geheel. Het is een pakket dat ook gekoppeld kan worden aan alle occasionportals en onderdeelbestelsystemen.” Automaat is Bovag ABA gecertificeerd.

Naast Automaat voor garagebedrijven heeft CSW ook haar meertalige softwarepakket Trademate (voor handelsbedrijven en grossiers) doorontwikkeld. Dit systeem automatiseert de bedrijfsonderdelen zoals verkoop, webshop, inkoop en relatiebeheer. “Een voordeel van de nieuwe uitgebreide statistische mogelijkheden van Automaat en Trademate is dat er altijd de juiste managementinformatie voorhanden is”, aldus Wieberdink. CSW kan ook via software een werkplaatsbezoek voorspellen.

Tags: , , , , , , , ,

Opel plant EV-offensiefVW groter dan Toyota en GM
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties