fbpx
bekeken: 2244 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Das Welt Auto-occasions Vallei Auto Groep ook private lease

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 7 juli 2017, 13:18

Leestijd: < 1 minuut

Vallei Auto Groep gaat occasions van het label Das Welt Auto ook aanbieden in een private-leaseconstructie. Daarmee is ze de eerste VAG-dealerorganisatie van ons land die consumenten tegen een vast maandbedrag voorziet van jonggebruikte Volkswagens, Seats en Skoda’s.

Van de circa 250 occasions die Vallei Auto Groep in huis heeft, zullen zo’n honderd exemplaren aangeboden worden als private lease.

Het voorbeeld wordt met belangstelling gevolgd door andere dealerholdings van genoemde merken, zegt Mireille Schrijnemaekers, Manager Marketing Used Cars & E-commerce bij Pon’s Automobielhandel. “Private lease is bezig aan een opmars bij de nieuwverkoop, maar nog geen gewoonte op de occasionmarkt. De vraag bij ons is onder meer wat een juist maandbedrag is ten opzichte van aanschaf ineens. We verwachten dat het onderscheid niet zozeer in de prijs zal zitten maar eerder in wat je ervoor terugkrijgt. Bij private lease is dat dan een ‘dikkere’ uitrusting.”

Platform

Op de Nederlandse versie van het fabrieksplatform Das Welt Auto etaleert het Pon-dealernetwerk structureel meer dan drieduizend gebruikte personenwagens en Volkswagen Bedrijfswagens. Afgelopen dinsdag is het private-leasegedeelte toegevoegd. Het gaat om “de beste exemplaren”: onderhouden door de officiële merkdealer, met een bekende, complete historie. Bovendien klopt de kilometerstand en is het voertuig geslaagd voor een 130 aandachtspunten omvattend kwaliteitsexamen.

Het initiatief van Vallei Auto Groep valt onder het anderhalf jaar geleden geïntroduceerde VNA-keurmerk Private Lease. Inbegrepen in het maandtarief zijn wegenbelasting, verzekeringen, afschrijving, onderhoud, apk en eventuele reparaties. Bijkomende kosten zijn er voor brandstof, wassen en eventuele tol en boetes.

Tags: , , , , ,

Column Anna van Tienhoven:…Multiparts Den Haag treedt toe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties