bekeken: 1071 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

DAT-directeur Jasper Verweij vertrekt

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 22 januari 2020, 10:24

Leestijd: 1 minuut

Directeur Jasper Verweij verlaat DAT Nederland. Collega Daan van Leeuwen neemt zijn taken over. Verweij kiest ervoor zijn carrière buiten DAT voort te zetten.

Terugkijkend op veertien jaar VWE, waarvan vijf als directeur van DAT Nederland, kwam Verweij tot de conclusie dat het tijd werd voor iets nieuws. Op dit moment is nog niet bekend wat dat zal zijn. DAT Nederland is de joint venture tussen de internationale dataleverancier DAT en VWE.

Analytisch

Verweij staat bekend om zijn analytische geest, wat ook blijkt uit zijn vrijetijdsbesteding Kenteken.tv. Hij signaleert zo met enige regelmaat opvallende ontwikkeling, zoals een onbedoelde registratiepiek. Aftersales Magazine besteedde er in de rubriek Buiten Kantooruren eerder aandacht aan. Verweij verwacht zijn carrière verder vorm te geven rond die combinatie van analyse, data en informatietechnologie.

Tags: , , ,

Autofabrikanten moeten…‘Nationale beurs’ Autoprof…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties