bekeken: 792 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Dealer Repair tekent bij Bovag

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 13 maart 2020, 14:57

Leestijd: < 1 minuut

Het schadeherstelnetwerk voor campers en caravans Dealer Repair heeft zich aangesloten bij de schadeafdeling van Bovag.

Dealer Repair verricht de herstelwerkzaamheden in nauwe samenwerking met de fabrikanten van campers en caravans, en voelt zich daarom in het bijzonder tot Bovag aangetrokken. Secretaris Hans Louwers van Dealer Repair: “Ons netwerk bestaat louter uit merkdealers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en uit ondernemers en werknemers die ook echt passie hebben voor caravans en campers. We streven dezelfde normen na als Bovag en de keuze voor een collectief lidmaatschap van Bovag was dan ook logisch.”

Branchemanager Frank Ruygrok (rechts op de foto naast collega Maarten Mastop) heet Dealer Repair van harte welkom bij Bovag: “De bedrijven die bij Dealer Repair zijn aangesloten kennen wij al stuk voor stuk en we weten dus ook dat zij een zeer hoge kwaliteitsstandaard nastreven. Dit collectieve lidmaatschap tilt alle partijen naar een nog hoger niveau.”

Normering

De camper- en caravansectie van Bovag-afdeling schade werd in januari 2020 opgericht en telt inmiddels zo’n zeventig aangesloten bedrijven. Voor de branchenormering trekt Bovag samen op met Focwa. Eind 2019 zijn beide brancheorganisaties een gezamenlijke branchenormering overeengekomen. Die is in 2020 nog vrijwillig. Vanaf 2021 zijn de branchekwalificaties voor aangesloten bedrijven verplicht.

Tags: , , , , ,

Corona treft ook…Samen gaat het beter, zegt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties