fbpx
bekeken: 3419 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,60)

Dealer Van Kouwen start schadeherstelbedrijf

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 september 2011, 10:12

Leestijd: < 1 minuut

Van Kouwen Automotive, dealer van Opel, Chevrolet, Kia, Fiat en Alfa Romeo in de regio Amsterdam, is op 1 september samen met Reco Autoschade Groep gestart met een gezamenlijk schadeherstelbedrijf. De dealergroep heeft vijftig procent belang in Van Kouwen Merkherstel in Hoofddorp en Reco voert het management.

Het bedrijf repareert met originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften, met de door de betreffende fabrikanten voorgeschreven apparatuur en door getrainde merkspecialisten.
Directeur Theo van Kouwen van Van Kouwen Automotive: “Merkherstel is onder meer in opkomst, omdat risicodragers als fleetowners, verzekerings- en leasemaatschappijen zoveel mogelijk willen voorkomen dat zij met letselschades worden geconfronteerd door onkundige en niet volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerde schadereparaties.”

De zeven vestigingen van Van Kouwen dealerbedrijven zullen het merkherstel aanbieden voor alle door hen gevoerde merken. Inmiddels biedt Van Kouwen haar klanten tijdens de aankoop van een auto een concurrerende verzekeringspolis aan, waarin het merkherstel standaard is opgenomen.

Dealergroep Van Kouwen heeft al haar vestigingen begin juli voorzien van Delphi DISS diagnoseapparatuur, geleverd door grossier Brezan.

Tags: , , ,

Sten Tegels klaar voor World…Eerste Wurth schaarhefbrug met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties