fbpx
bekeken: 654 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,25)

Dealers waarderen service Cargarantie

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 17 maart 2017, 13:19

Leestijd: < 1 minuut

Eind 2016 heeft garantieverzekeraar Cargarantie een onderzoek gedaan naar de tevredenheid van zijn diensten onder Belgische en Nederlandse dealers. Die laatste groep liet weten bij de afhandeling van schadegevallen zelden of nooit aan de telefoon te moeten wachten.

De competentie van de dossierbeheerders werd door 87 procent van de ondervraagde Belgische en 86 procent van de ondervraagde Nederlandse dealers goed tot heel goed bevonden. Ook schadeafhandeling kreeg van de ondervraagden een zelfde gunstige waardering.

De dealers bleken ook heel tevreden over het advies van de buitendienst en het servicecentrum van Cargarantie. 88 procent van de Belgische en zelfs 97 procent van de Nederlandse dealers beoordeelden de competentie en de kwaliteit van het advies door de buitendienst als goed tot heel goed.

88 procent van de Belgische en 86 procent van de Nederlandse dealers omschreven de vakkundigheid van de contactpersonen binnen het servicecentrum als goed tot heel goed.

Het antwoord op de vraag of ze algemeen tevreden waren over de wijze waarop hun vragen aan het servicecentrum worden behandeld, was voor maar liefst 95 procent van de Belgische ondervraagden en zelfs 100 procent van de Nederlandse positief.

Voor de tevredenheidsenquête schreef Cargarantie in België en Nederland in totaal 858 auto- en motordealers aan. Zij ontvingen een vragenlijst met dertig vragen rond de service van Cargarantie.

Tags: ,

Centralisatie…Column Robert Klinkert:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties