fbpx
bekeken: 1338 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Debat Bovag over trends werkgever-werknemer

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 mei 2019, 11:51

Leestijd: < 1 minuut

Modernisering van arbeidsverhoudingen, dat is het thema van een debat op 24 juni, onder regie van Bovag. Aanwezig is onder anderen minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Tijdens de bijeenkomst – ‘Het werk de Baas’ – presenteert Bovag de uitkomsten van een aantal recente experimenten. Ondernemers en medewerkers zochten samen – “blanco en zonder belemmeringen” – naar nieuwe afspraken op het gebied van arbeid. De uitkomsten vormen de basis van het debat.

De middag vindt plaats in aanwezigheid van ondernemers, arbeidsdeskundigen, vertegenwoordigers van werknemers en Bovag-experts. Zij gaan in gesprek over sociale innovatie. Op het terrein van arbeidsverhoudingen spelen zich de nodige ontwikkelingen af. Zo dwingt veranderende techniek (elektrificatie, connectiviteit, kunstmatige intelligentie) de noodzaak van nieuwe kennis en vaardigheden af. Anderzijds zoekt de medewerker van nu naar meer zingeving in het werk. Ondernemers staan voor de uitdaging om invulling te geven aan deze en andere veranderingen.

Tags: , , , ,

24 Leafs voor werknemers…Bestelfout vaakst bij inkoop…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties