fbpx
bekeken: 5390 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,77)

Definitief afscheid van The Alwaysbemobile Company

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 januari 2015, 08:14

Leestijd: < 1 minuut

The Alwaysbemobile Company bestaat niet meer. Althans niet meer als naam. Gekozen is om de naam te veranderen in Profile International. Profile Tyrecenter gaat voortaan Profile Car and Tyreservice heten.

De lease & fleet-tak van het bedrijf, voorheen Masters4Fleets, gaat verder onder de naam Profile Zakelijk. Profile International focust op de verdere ontwikkeling van het Profile-concept voor de Nederlandse en Belgische markt, waarbij de ondersteuning van de aangesloten ondernemers centraal staat. Kernactiviteit van Profile is professionele bandenservice voor trucks en personenauto’s, in combinatie met vakkundig auto-onderhoud voor alle merken personen- en bestelwagens. Onder de naam Profile Euroservice wordt een Europese bandenpechservice voor trucks aangeboden.

Het merk Profile Car & Tyreservice past volgens de organisatie bij de ambities voor verdere groei in professioneel auto-onderhoud op de consumenten- en leasemarkt. Met de nieuwe naam wordt beter zichtbaar dat vele Profile-vestigingen al actief zijn op dit terrein. Naar verwachting zal uiterlijk eind 2016 in alle vestigingen professioneel auto-onderhoud worden aangeboden.
 
Profile staat voor bandenservice voor trucks en personenauto’s en merkonafhankelijk en full-service auto-onderhoud. De organisatie telt 185 vestigingen in Nederland en 45 in België.

Tags: , , ,

Landelijke dekking voor…Brezan introduceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties