fbpx
bekeken: 703 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Delphi introduceert lijn veerpoten

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 mei 2019, 13:49

Leestijd: < 1 minuut

Voor grossiers en autobedrijven lanceert Delphi een lijn veerpoten met meer dan honderd artikelnummers. De kwaliteit is volgens de fabrikant op OE-niveau, met navenante passing, en de levering gebeurt inclusief montage-instructie en -materialen.

Het programma voorziet volgens Delphi in ruim 7.900 toepassingen, zoals BMW Mini, Ford Fiesta en VW Golf. Later dit jaar volgen uitbreidingen van het programma. Met de alles-in-een-verpakking kunnen garages een vervangingsklus in één keer uitvoeren. Dat scheelt hen tijd en geld.

Groei

De Europese markt voor stuur- en schokdempermarkt groeit jaarlijks zo’n drie procent, stelt de fabrikant. Dat komt vooral door het groeiende aantal kuilen en andere manco’s in het wegdek. Ook zou de consument de lat tegenwoordig hoger leggen waar het rijcomfort betreft. Francois Bouveyron, vice president Delphi aftermarket EMEA: ”Met onze veerpoten kunnen garagebedrijven de klant snel en voor een lange periode weer op weg helpen. Op die manier versterken ze de relatie en kunnen ze op termijn nieuwe business binnenhalen.”

Tags: ,

Bestelfout vaakst bij inkoop…Ecobat helpt bij nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties