bekeken: 1330 x
Waardeer dit artikel:
60 votes, average: 2,45 out of 560 votes, average: 2,45 out of 560 votes, average: 2,45 out of 560 votes, average: 2,45 out of 560 votes, average: 2,45 out of 5
(2,45)
(Inloggen is vereist)

Digitalisering en klantbeleving op IBIS 2017

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 21 december 2016, 10:21

Leestijd: < 1 minuut

Het Amerikaanse Service King, één van de grootste herstelnetwerken ter wereld, maar ook vooraanstaande fabrikant Bosch en Alex Hunter die bij Virgin Group verantwoordelijk was voor de branding en klantbeleving, zullen onder andere hun opwachting maken bij het IBIS congres 2017.

Tijdens het internationale schadecongres zal Jeff McFadden (president van Service King) dieper ingaan op het marktleiderschap van de schadeketen Service King in de Verenigde Staten. De keten heeft onder andere door overnames een forse expansie doorgemaakt. Ook Bosch zal een presentatie geven op het congres, vooral toegespitst op de toekomstige ontwikkelingen in het herstelproces waarin digitalisering en connectiviteit een belangrijke rol spelen.

Alex Hunter werkte nauw samen met ondernemer/oprichter Richard Branson en was verantwoordelijk voor de ‘branding’ en klantbeleving van Virgin America. Als buitenstaander zal Hunter het vooral hebben over het winnen van klantenloyaliteit, merk- en imageopbouw, marketing, maar ook het effect van de verdere digitalisering op consumentengedrag. De IBIS-organisatie is nog druk bezig met andere sprekers en de verdere invulling van het programma. 

Internationaal

Het internationale schadecongres IBIS 2017 zal aankomend jaar plaatsvinden van 12 tot en met 14 juni in Madrid. De organisatie houdt rekening met zeker 350 deelnemers, afkomstig uit talloze landen en heeft deze keer voor het centrale thema ‘the currency of trust’ gekozen. IBIS werd voor het eerst in 2001 gehouden in Wales en is uitgegroeid tot een belangrijke internationale ontmoetingsplek voor de schadewereld.

Tags: ,

Tom Tom wint Innovation AwardSla om je heen
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties