fbpx
bekeken: 4624 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Directeur Bo-rent schaamt zich

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 april 2018, 15:50

Leestijd: < 1 minuut

Andries Borgeld, directeur en eigenaar van autoverhuurder Bo-rent schaamt zich voor het ‘sjoemelen met roetfilters’. Op zijn persoonlijke Facebook-pagina zegt hij: “Het is al erg genoeg dat dit gebeurd is, er zijn allemaal excuses en goede excuses, maar het is uiteindelijk gewoon fout. Ik schaam me al genoeg.”

Dat meldt EenVandaag op zijn website. Het actualiteitenprogramma bracht in de uitzending van 16 april het nieuws dat Bo-rent op grote schaal sjoemelt met roetfilters. Het verhuurbedrijf verwijdert de roetfilters van zijn Mercedes-Benz Sprinter-bestelwagens. Die verbruiken daardoor minder brandstof, krijgen meer vermogen en hoeven minder vaak naar de garage, omdat het roetfilter niet hoeft te worden schoongemaakt/gerepareerd/vervangen.

Aangedaan

In een officiële reactie liet Bo-rent weten dat het helemaal geen roetfilters heeft verwijderd, maar dat die zijn gestolen. Dit verhaal is duidelijk nog niet ten einde. De laatste episode is een reactie van advocaat Jan-Wolter Bloem van Bo-rent, die tegenover EenVandaag de authenticiteit van het Facebookbericht bevestigt. Volgens Bloem is Borgeld “emotioneel zeer aangedaan door de recente ophef”.

Tags: , , , ,

Reifen en carwash op…‘Productie Tesla Model 3…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Jos Bruijninckx: 18 april 2018 om 22:14

Zolang er zelfs auto’s van het rijk/gemeentes rondrijden zonde DPF……….allemaal boter op het hoofd! Ga toch eerst eens verder de wereld in om te kijken waar de schoen wringt wanneer het om het milieu gaat, bijv. in landen zoals Nigeria….

Jos.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties