bekeken: 1490 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Directeur Robert-Jan Geurink verlaat Tyrenet

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 januari 2018, 15:59

Leestijd: 1 minuut

Robert-Jan Geurink werkt komende vrijdag 26 januari voor het laatst als algemeen directeur van Tyrenet. Hij gaat in het Midden-Oosten (het sultanaat Oman) “een nieuwe uitdaging” aan, meldt de verkooporganisatie.

Om de groeiambities te kunnen waarborgen, is Tyrenet op zoek naar een commercieel manager. Het algemeen directeurschap zal overgaan naar Arno Filippini.

Geurink trad aan in maart 2017 en kwam destijds over van Goodyear, waar hij in verschillende functies had gewerkt. Hij kreeg van het bestuur de opdracht mee om binnen drie jaar te zorgen voor dertig procent meer volume. In een interview met Aftersales Magazine ging hij nader in op de weg die leidt naar dat doel. Zo dienden accountmanagers meer in huis te hebben dan kennis over de markt en Tyrenet zelf.

Harmonie

Van een conflict is geen sprake, benadrukt Geurink. “We gaan in bijzonder goede harmonie uit elkaar. Niet voor niets hebben Arno en ik afgelopen weken samen mijn vertrek toegelicht bij onze belangrijkste relaties.” Volgens de 56-jarige Geurink kwam er recentelijk “iets op mijn pad dat van een dusdanig andere orde was dan de dagelijkse gang van zaken dat ik die kans, zeker gelet op mijn leeftijd, wilde pakken.”

Goed 2017

Tyrenet is een landelijke verkooporganisatie van merkonafhankelijke en zelfstandige regionale banden- en velgendistributiespecialisten. Met de vorming van een nieuw salesteam en versterking aan de inkoopkant kan Tyrenet volgens de vertrekkend directeur terugkijken op “een goed 2017.”

 

Tags: , , ,

Zesde directeur in vijf jaar…Fastned verliest opnieuw in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties