fbpx
bekeken: 737 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Douwe Bekius in Raad van Toezicht VOC

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 7 september 2020, 15:09

Leestijd: < 1 minuut

Douwe Bekius, voormalig ceo van Carglass en Belron, is per 4 september voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting VOC. Hij neemt de plaats in van Aart de Koning, die tot dezelfde datum deze functie bekleedde.

Ook Mike Schilperoort heeft afscheid genomen als lid van de Raad van Toezicht. Daarnaast is Gerard Vesseur, voormalig cfo van Stedin, toegetreden tot de Raad van Toezicht. Met een derde lid met een opleidingsachtergrond wordt nog gesproken.

Douwe Bekius en Gerard Vesseur brengen volgens VOC “een frisse blik op de organisatie en branche.” In het persbericht zegt Bekius: “Wat meteen opvalt, is de enorme kennis en bevlogenheid van iedereen bij VOC. Echt indrukwekkend. De technologie gaat nu heel hard. Er ligt een belangrijke taak om dat versneld op te pakken. En natuurlijk helderheid over richting en leiding van de organisatie.”

Gerard Vesseur: ”VOC biedt relevante en effectieve opleidingen voor de belangrijke sectoren waarin bijna twintigduizend mensen werkzaam zijn, met ruim een miljoen schadedoorgangen en nieuw- en verbouw. Dit is essentieel voor de veiligheid op de weg.”

Tags: , , , , ,

Handelaar in gestolen…Column Adrie Valentijn: Lief…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties