bekeken: 1982 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doyen sluit 15 deelnemers Requal aan

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 22 oktober 2018, 14:59

Leestijd: < 1 minuut

Vijftien universele autobedrijven hebben dit jaar tot nu toe de formule Requal Erkend Reparateur van Doyen omarmd. De grossiersorganisatie hoopt 2018 af te sluiten met minimaal twintig nieuwkomers.

requal-leenfietsDrie recente toetreders zijn PeterPaul Keulers van Autoservice Keulers-Broens (Schinnen), Boy Willems van Auto Willems (Geleen) en Matthijs Vos van Vos Autotechniek (Goor). De panden zijn aangekleed in de huisstijl, klanten kunnen gebruikmaken van de eerder dit jaar  geïntroduceerde Requal-leenfiets. Door er een originele foto van op Facebook te plaatsen, valt bovendien een exemplaar te winnen. Er rijden inmiddels circa zestig leenfietsen rond, verspreid over de aangesloten garages.

Contacten

De komende twee maanden zal waarschijnlijk nog een vijftal andere garagebedrijven worden aangesloten, zegt communicatiecoördinator Maureen de Backer. “De contacten verkeren in een vergevorderd  stadium.” Worden ook dat inderdaad contracten, dan zou het concept in ons land het jaar eindigen met in totaal zo’n veertig deelnemers.

Tags: , , ,

KKR-dochter Calsonic Kansei…Nieuwe directieleden bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties