fbpx
bekeken: 1862 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Drukbezochte vakbeurs jubilerend Doetam

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 april 2019, 07:35

Leestijd: < 1 minuut

Het tweedaagse open huis van Doetam bracht deze week een groot aantal autobedrijven op de been. De jubilerende grossier uit Doetinchem en Eibergen bestaat in 2019 vijftig jaar en had 850 uitnodigingen de deur uitgedaan.

Op de openingsdag sprak Herman Koning, commercieel-directeur MPM, oprichter Nico Dorst en het Doetam-team toe. Hij typeerde Doetam als “een bedrijf met oog voor de relatie.” Dat laatste aspect is volgens Koning niet altijd vanzelfsprekend in deze tijd van schaalvergroting. “Onze ervaring met Doetam is dat eventuele problemen altijd goed komen. De contacten geven nooit het gevoel van een formele leverancier-klantrelatie.” Als cadeau had Koning twee speenvarkens aan het spit meegebracht.

Zevende editie

Nico Dorst is inmiddels 76 en wekelijks nog twaalf uur voor financiële zaken te vinden op de hoofdvestiging in Doetinchem. De dagelijkse leiding is in handen van Ove Dorst (45). “We blijven onze zelfstandigheid koesteren. Vanuit die positie kunnen we als familiebedrijf snel schakelen en goed de regie voeren.” De huisbeurs van de grossier in automaterialen beleefde woensdag en donderdag zijn zevende editie. De bezoekers konden terecht voor informatie en aanbiedingen bij stands van 35 leveranciers uit de automotive aftermarket, schadeherstel en industrie.

Tags: , ,

Driekwart blijft…Japanse auto’s goedkoopst in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties