bekeken: 846 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Duurzame ketencertificering 123Ruit.nl

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 15 januari 2019, 15:00

Leestijd: < 1 minuut

Alle vestigingen van 123Ruit.nl, de vereniging van onafhankelijke ruitschadeherstellers, krijgen het certificaat Duurzaam Repareren. Zij hebben alle de procedures met goed gevolg doorlopen.

Volgens Wilma Dijkema, secretaris van Stichting SZA waaronder 123Ruit.nl valt, een logische stap. “Opdrachtgevers zoals verzekeraars en leasemaatschappijen vragen om de borging van het mvo-beleid om daarmee een duurzame relatie mogelijk te maken. Wij tonen hiermee aan dat 123RUIT.nl een blijvende speler is, in de autoglas markt. “123Ruit.nl bestaat uit een landelijk netwerk van zelfstandige ondernemers. Pure specialisten waardoor professionaliteit en klantvriendelijkheid op een uniek hoog niveau staat. En aangezien wij geen overhead hebben, kunnen we ook nog scherp aan de wind zeilen”, aldus Dijkema.

Kaf en koren

Voor Duurzaam Repareren waren de 123Ruit.nl deelnemers oude bekenden. “Professionele bedrijven in deze sector zijn al sinds jaar en dag aangesloten bij onze stichting. Het is immers ook ons doel en kaf en koren van elkaar te scheiden, zodat opdrachtgevers en consumenten een afgewogen keuze kunnen maken. De 123Ruit.nl-deelnemers horen hier zeker bij. Nu men zich verenigd heeft ontstaat ook een goed duurzaam gecertificeerd alternatief in de markt”, zegt Harry Filon van de stichting.

Tags: , , , , , ,

Abax kan ook rijgedrag…Stertil op nieuwjaarsontvangst…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties