bekeken: 361 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Bynco: sterke groei online occasionkoop

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 29 mei 2020, 09:41

Leestijd: < 1 minuut

Bynco, Nederlands grootste webshop voor occasions, signaleert een toename van dertig procent van de dagelijkse orderintake ten opzichte van de maanden vóór de coronacrisis.

“In april zagen we dat de consument door de onzekerheid voorzichtig was met het doen van aankopen, maar in mei is dat volledig hersteld. Hierdoor komen we wederom uit op een topmaand qua verkoopcijfers. We hebben in de eerste vijf maanden van dit jaar al meer auto’s verkocht dan in heel 2019”, aldus Mark Boekraad, manager online bij Bynco.

Het onderscheid bij Bynco.com zit er volgens hem in dat veel consumenten plekken mijden waar veel andere mensen samenkomen. “De maatregelen vanwege de coronacrisis zijn versoepeld, maar veel consumenten zien een fysiek bezoek aan de showroom nog niet zitten. Dit zou vanwege de 1,5-metersamenleving zomaar van blijvende duur kunnen zijn. Wie online een occasion aanschaft, hoeft zich niet druk te maken om besmettingsgevaar. Dit zien we duidelijk terug in onze cijfers.”

Groter online aanbod

Ook de autodealers die bij Bynco zijn aangesloten zien het showroombezoek dalen. “We ondersteunen deze dealers met een speciale koopbutton op hun website. Die hebben wij speciaal in coronatijd voor hen ontwikkeld. Met deze button bieden we klanten van autodealers de mogelijkheid om de auto volledig online te kopen, via de webshop van Bynco. Daarmee helpen we de dealers maar vergroten we ook het aanbod voor onze klanten.”

Column Barend Luiting:…ADAS-kalibratie; eenvoudig,…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties