bekeken: 3366 x
Waardeer dit artikel:
662 votes, average: 2,65 out of 5662 votes, average: 2,65 out of 5662 votes, average: 2,65 out of 5662 votes, average: 2,65 out of 5662 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

ECSA-avondprogramma merkspecialist rond

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 september 2011, 08:28

Leestijd: 1 minuut

Het programma van de informatie-avond van de European Car Specialist Organisation (ECSA) op 13 oktober in het Bovag-gebouw is rond en er kan vanaf nu gratis ingeschreven worden.

Jur Ooijman van ECSA: “De doelgroep voor deze avond zijn dealers en universelen, die dit keer graag geïnformeerd willen worden door bedrijven die het merkspecialisme al uitdragen, de ervaringsdeskundigen. Zo kan de toehoorder realistischer afwegen over hoe hij de toekomst in moet of wil, rekening houdend met de eigen situatie en met de BER2013 in het vooruitzicht.”

Het avondprogramma start om 19.30 uur en wordt verzorgd door de leden van de ECSA, waarin de specialisten van Toyota, Peugeot, Citroen, Renault en Mercedes verenigd zijn. Ook Adviesgroep ABC, die voor de ECSA en haar leden ondersteunend werk verricht, is aanwezig. Anton Pluim van Bovag zal over de status van de Euro5-norm vertellen en over de invulling die de fabrikanten daar op dit moment aan geven. Namens Bovag spreekt ook Arnold Koopmans. Hij gaat in op de juridische consequenties en de zaken waarbij de fabrikant geacht wordt te faciliteren. Gwen Jansen van Automotive Insiders sluit de avond af met een zaaldiscussie.

De ECSA heeft onlangs ook haar website ECSA.nl vernieuwd.

Tags: , , , ,

Paul Greijn start…Berner: 141.000 euro voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties