fbpx
bekeken: 532 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Editie 2020 British CARS & Lifestyle geschrapt

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 augustus 2020, 14:57

Leestijd: < 1 minuut

Het evenement British CARS & Lifestyle dat begin oktober zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd. De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in maart, maar werd in verband met de lockdown uitgesteld. Ook dit keer is corona de reden dat het evenement niet kan plaatsvinden.

“Een aantal van onze vaste deelnemers heeft in verband met corona besloten om dit jaar niet te komen”, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “Daar hebben we uiteraard begrip voor. Helaas zou er daardoor voor bezoekers minder te zien en doen zijn dan gebruikelijk. Hierdoor kunnen we hen niet de ‘British Best’ kwaliteit bieden die zij van ons gewend zijn. We hebben daarom de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement dit jaar te annuleren.” Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, krijgen het geld terug.

British CARS & Lifestyle wordt al bijna dertig jaar georganiseerd in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Het is de grootste beurs in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk.

Tags: , , ,

Bandenopslag meeverhuizende…Autobedrijven loyaal aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties