fbpx
bekeken: 5514 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,56)

Eerste i-MiEV bij ING Car Lease

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 augustus 2010, 08:58

Leestijd: < 1 minuut

Bij het hoofdkantoor van ING Car Lease is maandag de eerste elektrische laadpaal van Breda in gebruik genomen. De officiële handeling werd verricht door John A. Spies, algemeen directeur van ING Car Lease Nederland. Aan de Takkebijsters 59 kan vanaf nu iedereen met een elektrische auto bij de in oranje uitgevoerde laadpaal terecht voor nieuwe ‘rijenergie’. Om het nieuws kracht bij te zetten heeft ING Car Lease ook als eerste leasemaatschappij de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV in het leaseprogramma opgenomen.

De oranje gemarkeerde parkeerplaats voor het hoofdkantoor van ING Car Lease aan de Takkebijsters 59 in Breda is speciaal gereserveerd voor gasten die met een elektrische auto rijden. Tijdens het bezoek kan hun auto elektrisch bijtanken. Ook elektrisch rijdende inwoners van Breda zijn welkom bij deze eerste laadpaal binnen hun gemeentegrenzen.

De laadpaal wordt eveneens gebruikt om de in ING Car Lease-kleuren uitgevoerde Mitsubishi i-MiEV op te laden. Als eerste leasemaatschappij in Nederland heeft ING Car Lease deze elektrische auto van Mitsubishi in het leaseprogramma opgenomen. De op het hoofdkantoor aanwezige versie is momenteel één van de vooralsnog slechts twee in Nederland aanwezige Mitsubishi’s i-MiEV. De andere versie staat bij de importeur in Schiphol-Rijk.

Tags: , , , ,

USN-Centuri distribueert…Belgisch Prosec naar Zeeland
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties