bekeken: 621 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,33)

Eerste paal nieuwbouw Axalta in Tiel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 22 juni 2020, 14:30

Leestijd: < 1 minuut

Lakleverancier Axalta heeft de eerste paal geslagen van een nieuw pand voor zijn Refinish-activiteiten in Nederland. Het gebouw op businesspark Medel in Tiel beslaat 7.250m2 en zal naar verwachting medio 2021 gereed zijn.

De Nederlandse verkoopactiviteiten van Cromax, Spies Hecker, Standox en SyroxTM, inclusief Metalak BV, verhuizen naar het nieuwe onderkomen. Axalta’s perceel heeft een totale oppervlakte van 12.000m2. Na voltooiing bestaat de faciliteit uit een kantoorruimte van drie verdiepingen, een magazijn, en een kleurmakerij. In het nieuwe trainingscentrum kunnen schadeherstellers lakreparaties van hoge kwaliteit uitvoeren.

Eerste paal

De eerste paal werd gezamenlijk geslagen door wethouder Ben Brink , Freek Boeijen, directeur van Focus Vastgoed, en Yves Kerstens, President van Axalta in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het trio werd vergezeld door leden van Axalta’s managementteam in Europa en Nederland. De ceremonie werd gefilmd, zodat andere belanghebbenden, waaronder werknemers van Axalta Refinish Nederland, toch bij de plechtigheid aanwezig konden zijn.

Nieuwe locatiestructuur…Aftersales komt weer op stoom
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties