fbpx
bekeken: 610 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Eigen importlabel BCA Nederland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 28 september 2020, 11:48

Leestijd: < 1 minuut

Met een eigen importlabel wil BCA de inkoop van voorraadauto’s uit andere landen transparanter en eenvoudiger maken voor Nederlandse autobedrijven. De voertuigen, onder de noemer BCA NL Importauto, zijn volgens de aanbieder streng geselecteerd en verkoopklaar.

De eerste reeks wordt komende woensdag (30 september) geveild in de online BCA Lease/Fleet & Mix Plus. BCA wil ermee inspelen op de in Nederland aanhoudend sterke interesse in (jonge) occasions. Het aanbod zou in ons land niet altijd goed aansluiten bij de vraag. Reden voor BCA om via het eigen netwerk te beginnen met de import uit andere Europese landen.

Verkoopklaar

BCA NL Importauto’s worden volgens de gebruikelijke normen optisch en technisch gecontroleerd, zijn voorzien van een Nederlands kenteken en worden verkoopklaar aangeboden. “Kortom: het zijn importauto’s met dezelfde zekerheid en duidelijkheid als Nederlandse auto’s”, zegt Iede Aukema, algemeen directeur BCA in Nederland. Het arbeidsintensieve voortraject – zoeken, selecteren, inkopen – blijft in handen van BCA. Na de veiling worden de importauto’s getransporteerd naar het kopende autobedrijf, dat ze direct online kan zetten.

Een NL Importauto heeft volgens de online veiling een duidelijke herkomst, is veelal afkomstig van de eerste eigenaar en voorzien van alle boekjes. De voertuigen worden in verschillende veilingen en in de BCA Euroshop aangeboden en zijn herkenbaar aan een eigen watermerk.

Tags: , , , , ,

ING: omzet werkplaats blijft…Openclaims sluit zich aan bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties