fbpx
bekeken: 978 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,90)

Eigen vakbeurs jubilerend Autec-VLT

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 maart 2017, 11:36

Leestijd: < 1 minuut

In zijn showroom te Montfoort organiseert Autec-VLT van 28 t/m 30 maart een eigen vakbeurs. Bezoekers kunnen er vergelijken, testen en ervaren. Aanwezig zijn diverse soorten hefbruggen, remmentestoplossingen en de nieuwste generatie emissieapparatuur.

De deuren van de vakbeurs zijn geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Onder de bezoekers wordt een arrangement verloot voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi. Daarnaast geeft de equipmentspecialist in de periode t/m 30 oktober nog eens zes arrangementen weg, te verloten onder kopers van een hefbrug, remmentestbank en/of emissiemeetapparatuur. Aanleiding is het feit dat Autec-VLT in 2017 dertig bestaat (met 30 oktober als officiële datum). “Er komt geen groot feest, we willen ons jubileum op een andere manier delen met onze klanten”, aldus een woordvoerder.

Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers kennismaken met onder meer de nieuwste generatie, Euro 6-proof Autest emissieapparatuur MS 920 en MS 921 -roetmeters. Daarnaast worden nieuwe remmentestoplossingen getoond voor APK1 en APK2. Verder is er de mogelijkheid om inbouw – en opbouw schaar hefbruggen, stempel hefbruggen, 2- en 4- koloms hefbruggen werkend met elkaar te vergelijken.

Tags: , , , ,

'Tweede bod PPG op AkzoNobel'Stern Schade wordt Stern Point…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties