fbpx
bekeken: 1286 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Eshuis Auto in Holten bij PCA Merkspecialist

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 mei 2020, 10:40

Leestijd: < 1 minuut

Eshuis Auto uit Holten verhuist begin deze maand naar een pand in het nabijgelegen Lettele. Eigenaren Gerben Berghegen en Ramon Eshuis beginnen er bovendien als PCA Merkspecialist.

Het bij Bovag aangesloten onafhankelijk autobedrijf was al actief met de merken Peugeot en Citroën. Dat accent wordt nu versterkt door aan te sluiten bij de PCA-formule. Overigens behoren ook onderhoud en reparatie aan andere merken tot de dienstverlening.

Ramon Eshuis (rechts op de foto): “We hebben in Holten met ons autobedrijf een enorme groei doorgemaakt. Per jaar verkopen we ruim vierhonderd auto’s. In Holten hielden we ons alleen bezig met verkoop: reparatie en onderhoud besteedden we uit. Met deze overname kunnen we nu zelf de combinatie aanbieden.” Op de nieuwe locatie wordt het voertuigaanbod groter dan voorheen. Gemiddeld zullen er zo’n zestig op voorraad staan. Behalve personenauto’s omvat het gamma van Eshuis Auto ook personenbusjes.

PCA Merkspecialist

De formule PCA Merkspecialist bundelt in verenigingsverband een reeks Peugeot- en Citroën-experts. Vastgelegd in dit verband zijn de bedrijfsvoering (Bovag-lid) en bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling c.q. klantenbegeleiding en het kennisniveau van de monteurs.

Tags: , ,

Autoverkoop april -53 procentZo goed als nieuw
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties