bekeken: 3093 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Eurol introduceert twee olieadditieven

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 maart 2017, 15:51

Leestijd: < 1 minuut

Eurol voegt twee olieadditieven toe aan zijn assortiment: Transmission Stop Leak en Hydraulic Tappet Valve. Beide zijn opgenomen in de online additievenadviseur van het merk en verhelpen volgens de fabrikant symptomen die steeds vaker in de praktijk voorkomen.

Transmission Stop Leak is ontwikkeld om lekken in automatische transmissies te stoppen. Het middel bevat geen oplosmiddelen, laat afdichtingen en o-ringen zwellen en houdt ze elastisch. Dit additief is mengbaar met alle minerale en synthetische ATF oliën.

Hydraulic Tappet Valve vermindert geluid van de hydraulische klepstoters. Dit olieadditief vergroot de smeerfilm tussen bewegende delen, waardoor volgens Eurol de beweging stiller wordt en de auto comfortabeler om in te rijden. Oliekanalen worden ontstopt en het ratelende geluid, afkomstig van de kleppen, wordt verminderd “tot een nauwelijks hoorbaar niveau.”

De twee nieuwkomers zijn verkrijgbaar in een one-shotverpakking van 250 ml, inclusief instructies over toepassing en gebruik.

Tags: , ,

Renault 'woedend' na…Focus Audi op zelfrijdende…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties