bekeken: 796 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Euromaster gunt ruitherstel aan 123Ruit.nl

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 29 november 2019, 12:06

Leestijd: < 1 minuut

Euromaster heeft met 123Ruit.nl een contract gesloten voor ruitherstel van het eigen wagenpark.

Het gaat daarbij uitdrukkelijk om de eigen servicevoertuigen van Euromaster, niet om ruitherstel voor de klanten van Euromaster, licht Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl toe.

Namens Euromaster laat Raymond Caro weten: “Met 123Ruit.nl hebben we een uitstekende partner gevonden om al ons ruitschadeherstel bij onder te brengen. 123Ruit.nl combineert een complete dienstverlening met een heldere aanpak en aantrekkelijke tarieven. Dit geeft ons het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

De onafhankelijke ruitspecialisten die zich bij 123Ruit.nl hebben aangesloten bieden alle soorten ruitherstel, ook aan bestelbussen en vrachtwagens. Het wagenpark van Euromaster omvat onder meer mobiele servicebussen, waarvan er begin 2019 nog 57 nieuwe zijn aangeschaft.

Geen onderhoud, geen reparatie

In 2017 startte Euromaster zelf met ruitherstel, naast onderhoud en reparatie, maar onlangs besloot de keten te stoppen met alle onderhoud en reparatie. Euromaster richt zich nu volledig op zijn corebusiness: bandenservice, uitlijnen en aircoservice.

Tags: , ,

Merkgarantiebewijs…Autoschade Velbo in Bennekom…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties