fbpx
bekeken: 1031 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

EV Company partner van Edge Mobility

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 3 oktober 2019, 10:58

Leestijd: < 1 minuut

Dankzij een samenwerking met EV Company kan kenniscentrum Edge Mobility de aangesloten autobedrijven en hun klanten nu voorzien van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. De ondersteuning betreft zowel de hardware als de software.

“Met deze samenwerking is het pakket dat wij aan Edge Mobility-bedrijven bieden compleet”, aldus Ruud Beukers van Edge Mobility. “Naast EV-opleidingen voor alle geledingen in het bedrijf, kennis en support kunnen we nu ook voorzien in hoogwaardige laadpalen, -passen en -kabels.”

Advies

Ook Maarten Schuring, eigenaar van EV Company, is content met de samenwerking: “Mobiliteitsbedrijven zullen zich de komende jaren moeten aanpassen naar de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit. Als ze zich bij Edge Mobility aansluiten, kunnen we hen van het juiste advies rondom het laden van elektrische voertuigen voorzien en bij hun klanten de juiste laadoplossing uitrollen. Dat is bij ons altijd maatwerk!”

Communicatie

De samenwerking biedt tevens een oplossing voor mogelijke problemen in de communicatie tussen elektrisch voertuig en oplaadpunt, aldus Edge Mobility, een initiatief van Autoniveau en Innovam.

Tags: , , ,

Occasionverkoop september -2,6…Michel Dorrestijn:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties