bekeken: 1108 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Evenementenhal Gorinchem naar ‘Next Level’

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 augustus 2019, 16:35

Leestijd: < 1 minuut

Onder de noemer Next Level heeft de Evenementenhal Gorinchem het afgelopen halfjaar een nieuwe bovenverdieping gerealiseerd. Een van de eerste beurzen waar bezoekers ermee kunnen kennismaken is Transport Compleet (volgende week).

De bestaande bovenverdieping is gedemonteerd en onlangs zijn twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. Ze vormen de verbinding tussen de beurshal op de begane grond en de vernieuwde bovenverdieping. “De oorspronkelijke bovenverdieping is niet meer te herkennen”, zegt ceo Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Externe huurders

De onder handen genomen ruimte beslaat volgens de beursorganisatie nu 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 meter aan beursvloer en congresruimte. Verder is de grootste van de twee congreszalen voorzien van een twaalf meter breed beeldscherm. De lange glazen wand op het balkon heeft een verduisteringsmogelijkheid, voor optische afsluiting. De extra hoeveelheid vloeroppervlak gaat dienen voor (uit hun jasje gegroeide) beurzen van Easyfairs zelf, maar ook voor externe huurders die er een galavoorstelling, bedrijfsfeest of congres willen onderbrengen.

Parkeerterrein

Bezoekers van Transport Compleet en – februari 2020 – de gerestylede Autoprof Gorinchem, treffen bij aankomst een vernieuwd parkeerterrein aan. Alles bij elkaar is volgens de organisatie aan de westzijde van de hal circa twintigduizend vierkante meter opnieuw geasfalteerd. Aangepaste belijning en wegafbakening moesten de indeling van de parkeervoorziening verbeteren. Ook is nieuwe riolering aangebracht, voor een betere afwatering. De officiële opening van het geheel is gepland voor oktober.

Tags: , , ,

Carpardoo groeit verder in…Sinatec Europe distributeur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties