fbpx
bekeken: 941 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Event AI over trends in schadeherstel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 3 mei 2019, 09:53

Leestijd: < 1 minuut

Kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders belicht op 8 mei actuele vraagstukken in de schadesector. Ter sprake komen onder meer de krappe arbeidsmarkt, locatiebepaling van vestigingen, merk-erkend schadeherstel en aansprakelijkheid bij de zelfrijdende auto.

Bij al deze topics draait het om de huidige stand van zaken en de strategische keuzes voor de toekomst. De sprekers en hun thema’s zijn:

Paul Klaessen (hoofd arbeidscommunicatie bij Defensie). Hij vertelt met welke campagnes de strijdkrachten jaarlijks vijfduizend vacatures weten te vervullen

Jasper Verweij (directeur DAT Nederland). Onlangs trad DAT Nederland toe tot de ADAS Alliantie, die meer inzicht beoogt in de effecten van ADAS-voorzieningen op het schadevolume.

– Walrick Smits (senior business consultant RetailSonar) legt uit hoe je als keten je optimale netwerk inricht.

Frans Ditmer (directeur Geevers Auto Parts) gaat in op de nieuwe strategie van Geevers na de overname door Autodis.

Pieter van Rijnsoever (schade-ondernemer) runt een onafhankelijk universeel schadeherstelbedrijf en heeft geen merkerkenningen. Heel bewust.

De bijeenkomst in Naarden (De Tinfabriek) begint om 16.00 uur en eindigt circa 18.30 uur met een netwerkborrel. Op de website van Automotive Insiders staat meer informatie, inclusief de mogelijkheid voor aanmelding.

Tags: , , , , , ,

Zakelijk weer groter aandeel…In de ban van samenwerking
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties